top of page
7 groeien.png

VOOR BEGELEIDERS 

​van kinderen, tieners & jongeren

leerkrachten, (leerlingen)begeleiders, opvoeders, therapeuten, ergotherapeuten, pedagogen, coaches, psychologen, ...

 


Ik wil creatieve groeibegeleiders opleiden,
die de visie van
Heppie Mie kunnen doorgeven.
Wil jij meewerken en mijn ambassadeur zijn?
Wil jij een creatief groeibegeleider zijn?

Wil jij creatief werken met jouw doelgroep rond klein en groot verdriet?

Wil jij creatief werken rond groei en geluk?

Geen product

Betalen per maand of trimester kan ook! Stuur me dan een mailtje.

HEPPIE MIE ACADEMIE

GROEIBEGELEIDING

voor klein en groot

92358010_657258101674373_855722732511926

 

Tijdens Heppie Mie Groeibegeleiding wordt geuit wat in jou leeft
via creatieve werkvormen en technieken.
De creatieve focus ligt op het beeldende zoals tekenen, schilderen, collage, boetseren, ...
Ook gedichten, teksten, beweging, meditaties, onstpanningsoefeningen, ... zijn jouw taal.

Creativiteit maakt het hoofd leeg, brengt rust
en vertelt ook meer over de innerlijke wereld.
Zo kan je op een eigen manier
vanuit eigen kwaliteiten
je eigen weg (terug) vinden naar je échte zelf.

We werken rond thema's zoals:

ontspanning - gevoelens - energiegevers - hoe kijk jij naar de wereld - grenzen stellen -​​ weerbaarheid - ​durven - echt zijn - relaties - hoogsensitiviteit - burn out -bore out - keuzes maken - gelukkig zijn - zelfvertrouwen - loslaten -  zelfbeeld - je tonen - neen durven zeggen - talenten - ondernemen - kiezen voor jezelf - plannen - prioriteiten stellen - waarden - je eigen kracht (terug)vinden - jezelf zijn  - jij bent ok!
...


Elk van ons heeft alles in zich!
Heppie Mie Groeibegeleiding kan dat duwtje in de rug zijn om te groeien naar je échte zelf.

We starten vanuit het NU.
Op jouw eigen tempo zal je ervaren, voelen en groeien.

Deze begeleiding is procesgericht
met als doel 
dat jij je goed voelt zoals je bent

en je kan volgen.

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN

 

​HEPPIE MIE GROEIBEGELEIDING

voor klein en groot

Wanneer je Nie​ Heppie bent.
Wanneer je Heppie bent en extra tools wil om dit zo te houden.

Wanneer je jouw ♥ wil volgen en daar creatief in begeleid wil worden.

!!! wij zijn open !!!

REACTIES VAN DEELNEMERS:

"In deze drukke tijden, vond ik nog geen momentje om een reactie te sturen en toch wil ik dat graag doen voor jou, want ik was echt onder de indruk!   Ik wil je dus nog eens nadrukkelijk bedanken! Hoe je vanuit een tekening tot zoveel inzichten kan komen, is echt tof.  Je komt dichter bij jezelf zonder dat je het eigenlijk beseft.  Het is een echte aanrader om het eens uit te proberen!"

Soraya Dubois 18/5/2020

"Ik heb reeds een paar sessies gehad, en telkens gaf het mij richtlijnen om de komende maanden mij bewust van te zijn....in datgene wat ik dan juist nodig heb, om mezelf terug te vinden, of om zelf vast te houden....Het is telkens een mooi kadootje voor jezelf, om telkens weer het geluk juist in de zaken te zien, terug te vinden....Bedankt om telkens dat duwtje te geven , en inzicht."

Katrien De Backer 5/5/2020

"Vorige week kreeg ik een cadeautje van Sonja, een gratis sessie online.

Voor mij was het een eerste kennismaking met haar, een aangename kennismaking. Zelfs op afstand voelde ik de rust en de warmte, het was een fijn contact.

En ja, dat korte momentje heeft me ook ergens gebracht. We zijn samen op een creatieve, voor mij andere, werkwijze tot inzicht komen, ik ben korter bij mezelf gekomen en heb weer een klein stapje vooruit gezet in het vertrouwen in mezelf.

Dankjewel!"

Kristien Bols 30/4/2020

"Sonja, bijzondere jij, 

In het verleden ontdekte ik steeds in levende lijve fijne sessies bij jou.
Na een sessie waren het altijd  "glimlachende momenten".
Nu in coronatijd mocht ik een fijne online sessie ervaren.
Het was opnieuw weer thuiskomen.
Mooi, talentvol, uniek, bijzonder .. zelfs van op afstand.

Dank je wel, bijzondere Sonja
voor de blijvende wegwijzers in het leven.

Hartgroeten,"

Hilde Willems 23/04/2020

"Gisteren volgde ik een online sessie bij Sonja. Ze luisterde aandachtig naar wat er bij mij speelde en gaf me onmiddellijk een veilig gevoel door dit te (h)erkennen. Daarna gingen we aan de slag. In plaats van me dingen in de mond te leggen nam ze mijn hand en wandelde ze met me mee. Ik mocht een kaart trekken uit de Heppie Mie coachingskaarten. Door gerichte vragen te stellen en de antwoorden volledig uit mij te laten komen kwam ik steeds wat dichter bij mezelf. Tot op het moment dat ik precies wist wat ik op dat moment nodig had. Om dit te verankeren liet Sonja mij er een beeld aan koppelen en er associaties bij schrijven. Na de sessie voelde het alsof er een pak van mijn schouders was gevallen. Ik wist dat het klopte, omdat het volledig uit mezelf kwam. Door Sonja’s liefdevolle aanwezigheid en gerichte vraagstelling heeft ze mij opnieuw in mijn kracht gezet waardoor de antwoorden als vanzelf kwamen en ik kon groeien. Wat ben ik dankbaar voor zo’n pracht van een groeibegeleider!"

Lien Hylebos 22/04/2020

"Ik leerde Sonja kennen door het volgen van de opleiding tot creatief groeibegeleider.

Deze cursus bracht me veel wijsheid bij, ook Sonja als groeibegeleider heeft me veel bijgeleerd.

Sonja is een super coach!

Wanneer het niet lukt om elkaar te zien, maken wij gebruik van videocalls.

Sonja neemt haar tijd, luistert en stuurt bij.

Haar opdrachten zijn fascinerend en zijn echte eye openers… Het is altijd fijn wanneer wij samen een afspraak hebben, verhelderend, creatief en leerrijk!

Sonja's werkwijze is creatief, uniek en doorgrondend. Verder...magisch! 

Ze geeft mij het gevoel van begrepen te worden en brengt me ondersteuning. Dit geeft me dan weer motivatie en kracht. Nieuwe ideeën. Ze gelooft in mij. Gewoon geweldig hihi...

Dikke merci!!!!! voor alles!!!!!!! Recht uit het hart en wat mis ik je toch!!!

Dank je wel voor deze leuke call!!!!! Ik kijk al uit naar de volgende!!"

Ingrid Hellebaut 19/04/2020

"Sonja is goed in mezelf verSTERKen"

Martijn, 9 jaar 25/5/2019

"Ik kijk echt steeds uit naar ons coachingsmoment. En vind het vaak ook spannend. het geeft me een goed gevoel . Ik kom, ik laat los en ik geniet. Je steun doet deugd en is fijn. Ben er zo van in de wolken, het doet mij zo een deugd dit bij jou te volgen.Bedankt Sonja!"

Hilde 19/4/2018

 

"Een maandje of twee geleden was ik een beetje radeloos. Ik had geen idee hoe ik de situatie het best zou aanpakken. Er waren wat problemen op school, erge strubbelingen in mijn relatie. Het puberen onder mijn leeftijdsgenoten werd me allemaal wat veel. Gelukkig kreeg ik het goede voorstel van mijn mama om eens met Sonja te gaan praten. Op mijn eerste gesprek op maandag vertrok ik met wat tegenzin... Na dat uurtje creatief mijzelf voorstellen en mijn gevoelens al wat besproken te hebben, voelde ik me al een ander mens. Dat gesprek met deze geruststellende vrouw deed me ruimer denken dan alleen maar mijn kleine wereld van de jongeren. Ik merkte tegen de volgende maandag dat ik al weer nood had aan een uurtje creatief mijn gevoelens en 'problemen' uiten. Elke keer kwam ik met een glimlach terug van dat ene uurtje in de week. Ze leerde mij voor mezelf opkomen en mijn grenzen stellen. Wat ik het meest onthouden heb van deze sessies is scherm jezelf af van de buitenwereld (jongerenwereld) als je het nodig hebt. Laat commentaar of kleine dingen gewoon over je heen gaan en hou daar niet altijd rekening mee. Blijf gewoon jezelf! In deze enkele uurtjes heb ik veel bijgeleerd en ben ik minder onzeker en volgzaam naar anderen toe.
Dankjewel Sonja, je bent een schat van een vrouw"
meisje, 15 jaar (na 3u coaching) 10/7/2017

 

"Voor de coachings voelde ik me echt slecht ik had niks van zelfvertrouwen en ik voelde me constant triestig. Ik volgde thuis les omdat dit op school voor mij niet lukte. Mijn hulpvraag was eigenlijk om terug zelfvertrouwen te kunnen krijgen en terug te kunnen lachen zoals vroeger. Ik heb geleerd dat je zelf heel belangrijk bent en dat je eerst moet nadenken wat je zelf van je eigen vind en dat de slechte meningen van anderen er eigenlijk niet toe doen door de creatieve oefeningen heb ik op een leuke manier er over kunnen praten en dingen kunnen leren waardoor ik nu terug gelukkig ben en terug veel lach. De coachings hebben me kracht gegeven om terug naar school te gaan! Ik zou dit zeker iedereen aanraden, het helpt echt x"

Melissa, 15 jaar (na 3 uur coaching: van thuisonderwijs naar terug in school) 7/6/2017


"Hey Sonja,
Heb gisteravond als ontspanning een tekening v m'n jongste zoon gemaakt en vind het mooi, fijn he! Wat je al hebt teweeggebracht bij mij. Dankjewel! Dank voor je luisterend oor, positivisme en aanzet tot creatief doen! Liefs x"
R.M., 53 jaar (na 1u coaching) 4/4/2017

 

bottom of page